Tip

BIJ ONS WORDT EEN VERHUIS STEEDS UITGEVOERD MET EEN VRACHTWAGEN VAN 50 KUBIEK en een laadvermogen van 10.000 kg

Om de nieuwe tolheffing te vermijden wordt een verhuis meer en meer uitgevoerd met grote bestelwagens. Een bestelwagen kan meestal slechts 800 kg laden. Als blijkt dat er bij controle door politie of op automatische weegbruggen, een overgewicht is, wordt de bestelwagen onmiddellijk uit het verkeer genomen en moet er overgeladen worden. Dit kost u geld én tijd. Ook bij het huren van een bestelwagen moet u hier zeker rekening mee houden !

Liftservice

U voert uw verhuis zelf uit maar u heeft een meubellift nodig.

Meer weten

Opbouwlift

Plaatsen die niet bereikbaar zijn kunnen wij toch bereiken.

Meer weten

Huurwagens

Een bestelwagen huren voor een verhuis een levering een....

Meer weten

Meubelbewaring

U huurt bij ons een afgesloten ruimte om te stockeren.

Meer weten

Verbiest Verhuizingen

Of u nu verhuist naar de andere kant van België of gewoon naar enkele straten verderop, u mag niets aan het toeval overlaten. Een verandering van hoofdverblijfplaats moet u altijd aan de overheid laten weten, ongeacht of u binnen België of naar het buitenland verhuist.
Elk jaar verhuizen er in België enkele honderdduizenden mensen. zowel eigenaars als huurders. En hoewel we verhuizen omdat we dat wíllen, naar een beter huis of appartement, blijft het een grote oorzaak van stress. Nochtans is het, als je een beetje systematisch te werk gaat, best mogelijk te verhuizen zonder grote problemen. Verbiest verhuizingen gidst je erdoor.
Het totale budget om te verhuizen met Verbiest Verhuizingen hangt af van het volume dat verhuisd moet worden en de af te leggen afstand. Verbiest verhuizingen verkoopt ook degelijke kartonnen dozen om doeltreffend in te pakken.

Getuigenissen

Bel ons voor een afspraak
+32 (0)59 70 17 05De website van Verbiest Verhuizingen maakt gebruik van cookies.   
Meer info     AKKOORD