Verhuizen

Vlotte verhuizingdienst

Verhuist u naar een nieuwe woning? Trekt u in een appartement? Moet uw kantoorgerief dringend naar een andere locatie? Doe een beroep op een vlotte verhuizer, zodat u zich heel wat moeite bespaart. Verbiest Verhuizingen in Oostende is gespecialiseerd in alles wat met inpakken, transporteren, en uitladen te maken heeft. Huur een van onze ladderliften, bestelwagens (zonder chauffeur) of zelfs personenwagens, en u verhuist in géén tijd. Dringende opdracht? We komen zo snel mogelijk!

Verbiest verhuizingen

Bij Verbiest Verhuizingen bent u zeker van een onberispelijke service. Onze gekwalificeerde verhuizers genieten zowel in binnen- als buitenland een uitstekende reputatie. Wij zijn reeds meer dan 80 jaar gespecialiseerd in verhuizingen en transport van meubelen. Alle vrachtwagens zijn voorzien van alle benodigdheden om uw verhuis vlekkeloos te laten verlopen zoals verhuisdekens om uw meubilair af te dekken, speciale riemen om de meubelen vast te binden, karretjes om zware stukken te vervoeren (wasmachines, piano's enz...)

Inpakken en wegwezen

We beschikken over vier meubelliften die tot maximaal tien verdiepingen hoog kunnen, en dit met een maximale last van 300 kilo. Drie vrachtwagens, allemaal met een volume van 50 kubieke meter en binnenhoogtes tot 2,70 meter (zeer belangrijk voor het schadevrij transporteren van gedemonteerde kasten). Eén van deze vrachtwagens is tevens uitgerust met een speciale laadklep die tot vier meter hoogte gaat . Maar ook inpakmateriaal, steekwagens (ideaal voor zware toestellen), en uiteraard het juiste advies.


GRATIS analyse inboedel

Hoe groot moet de verhuiswagen zijn? Is er een (speciale) lift nodig? Is er voldoende verpakmateriaal? Is er inboedel die speciale aandacht vraagt? Dit zijn slechts enkele vragen waarbij men rekening moet houden bij een verhuis. Het is niet altijd gemakkelijk om in te schatten waarop men moet letten. Verbiest Verhuizingen komt vooraf bij u langs om dit allemaal te analyseren. Dit is een GRATIS service van Verbiest Verhuizingen.


To-do voor je verhuizing

Het is D-Day vandaag: je verhuist. Last van wat stress en een beetje bezorgd dat je iets zou vergeten? Dat is maar normaal. Maar Verbiest verhuizingen laat je niet in de steek : de onmisbare 'to do'-lijst voor deze bijzondere dag.

Overloop onze 'to do'-lijst en verzeker je ervan dat je écht niets vergeet of aan het toeval hebt overgelaten. Een goed georganiseerde verhuizing is een geslaagde verhuizing.   Als je dat nog niet gedaan hebt, voorzie broodjes en drank in voldoende hoeveelheden voor alle helpers.  Leegmaken (uiteraard) van je oude woning. Doe al je geld, sleutels en belangrijke papieren (huurcontract, meteropnames, …) die je vandaag nodig zou kunnen hebben bij elkaar in bv. een handtas of rugzak. Hou deze zaken goed in de gaten. Het kan nuttig zijn een fototoestel erbij te steken. Een foto zegt meer dan 1.000 woorden.  Als de woning die je verlaat niet meteen weer bewoond zal worden, sluit dan de gasleiding de waterleiding en de elektriciteit schakelaar af. Schrijf de meterstanden op, samen met de nieuwe bewoners.  Sluit  alle deuren en vensters. Als je meubels en dergelijke tijdelijk op de openbare weg moet zetten, let er dan op de veiligheid van voetgangers niet in gevaar te brengen. Opgelet: sommige gemeentes laten geen verhuizingen toe tussen 22u 's avonds en 6u 's morgens. Maak een plaatsbeschrijving van de ruimtes op. Zeg de buren gedag en rij voorzichtig. Maak in je nieuwe woning een plaatsbeschrijving van de ruimtes op. Na afloop bedank je alle helpers en kan je even uitblazen.

Bel ons voor een afspraak
+32 (0)59 70 17 05De website van Verbiest Verhuizingen maakt gebruik van cookies.   
Meer info     AKKOORD